Меню
Количка

Бъзглавници

Brand: DIOMMI
Възглавница Amira има пълнеж от пухкави обемни частици от Memory пяна и Memory Gel пяна.Има капитониран калъф с цип от специален текстил Bamboo.Размер: 50x70см. ..
86.00 лв.
Доставка: 10-15 дни
Brand: DIOMMI
The Bambo Mix pillow is filled with fluffy bulk particles of Memory foam and elastic foam.Comes with quilted zippered case made of special Bamboo textile.Size: 50x70cm...
78.00 лв.
Доставка: 10-15 дни
Brand: DIOMMI
Възглавница CoolSense Gel е уникален иновативен модел и осигурява дълбок и спокоен сън. Тайната е в комбинацията от термочувствителна Мемори пяна и слоят охлаждащ гел от едната страна. Memory пяната реагира на топлината и осигурява правилна опора на главата, а слоят Cool gel дава усещане за свежест ..
234.00 лв.
Доставка: 10-15 дни
Brand: DIOMMI
Възглавница Danaya Memory предлага мекота и комфорт благодарение на ядрото от термочувствителна Мемори пяна.Има сваляем калъф с цип от висококачествен текстил с антибактериална обработка.Предимства:Memory пяна, която реагира на топлина.Адаптира се по формата на главата.Калъфка с цип от специален тек..
152.00 лв.
Доставка: 10-15 дни
Brand: DIOMMI
Възглавница Memory Aloe Classic е направена изцяло от Memory пяна, която реагира на топлината и осигурява правилна опора на главата.Има сваляем калъф с цип от специален текстил Aloe Vera.Предимства:Memory пяна, която реагира на топлина.Адаптира се по формата на главата.Калъфка с цип от специален тек..
160.00 лв.
Доставка: 10-15 дни
Brand: DIOMMI
Възглавница Memory Lavandula Orthopedic е направена изцяло от Memory пяна и формата й следва естествения контур на главата и врата като ги поддържа в правилна позиция.Има сваляем калъф с цип от специален текстил Lavender с аромат на лавандула.Предимства:Memory пяна, следваща контура на главата.Избор..
128.00 лв.
Доставка: 10-15 дни
Brand: DIOMMI
Възглавница Memory Soft предлага още повече мекота, благодарение на ядрото от Мемори пяна с профилиран релеф.Термочувствителната Memory пяна реагира на топлината, следва контура на главата и осигурява добра опора.Сваляемият калъф с цип е направен от специален текстил Bamboo, който е изключително мек..
176.00 лв.
Доставка: 10-15 дни
Показани 1 от 7 | 7 (1 Страници)